Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αλήθεια στα Κύθηρα ξέρουν οι κάτοικοι τι ΛΟΓΗΣ νερό πίνουν? Τελευταία ανάλυση πριν 7 χρόνια?

Παραβάσεις της Νομοθεσίας κατά συρροή, και φύλο δεν κινείται ούτε από Νομαρχία ούτε από Περιφέρεια. ΝΤΡΟΠΗ.
Για  τα Αντικύθηρα χρησιμοποιήσαμε τον όρο "Σκατά Νερό" γιατί ιδίοις όμμασι και γλώσσης το πιστοποιήσαμε πρόσφατα όπως θα δείτε εύγλωττα και έγχρωμα σε λίγο.
Όμως στη βάση του Δημάρχου της νήσου Κυθήρων Χαρχαλάκη, δεν είχαμε την τιμή να βρεθούμε. Συνήθως όμως άνθρωποι με προβλήματα υγείας που πρόκειται να επισκεφτούν ένα νέο τόπο, χάρις στη νομοθεσία μπορούν να πληροφορηθούν την ποιότητα του νερού από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, όπου αναρτώνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ανα τακτά διαστήματα χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις του νερού. Δείγματα λαμβάνονται από ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ από το ΕΣΥΔ, όχι απλά πιστοποιημένο εργαστήριο, από τα σημεία υδροδοτήσεων καθώς και από βρύσες δημόσιων χώρων και  καταναλωτών. Ένα απλό παράδειγμα της διαδικασίας μπορείτε να "απολαύσετε" από...
δήμο Χίου όπου κάνοντας κλικ εδώ http://www.deyaxiou.gr/  στη ιστοσελίδα της υπηρεσίας ύδρευσης, βλέπεται δημοσιευμένα τα νέα αποτελέσματα που αναρτώνται σχεδόν κάθε δυο μήνες.
τον
Στη γραφική και επίσημη  Ιστοσελίδα  www.kythira.gr 
του Δήμου Κυθήρων, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει εκτενέστατο και  θεάρεστο βιογραφικό του Δημάρχου (και λίγο των βοηθών του) αλλά άν αναζητήσει info για το τι "λογής" νερό (εκτός από εμφιαλωμένο) παρέχεται , θα διαπιστώσει ότι η τελευταία (ίσως μοναδική) ανάλυση που έγινε χρονολογείται το 2010. Εκτός του ότι το ιδιωτικό εργαστήριο δεν φαίνεται καν ως διαπιστευμένο στις λίστες του ESYD.gr  
το δείγμα έχει παρθεί απο μια και μοναδική γεώτρηση "ΓΩΝΙΑ"  πριν 7 ολόκληρα χρόνια.
Βρε ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ  (αν δεν πρόκειται για τεμπελια και μη ανανέωση της ιστοσελίδας) έχετε αντιληφθεί τι είδους εγκλήματα έχουν διαπραχθεί από την αδιαφορία-άγνοια σας.
Σε άλλες χώρες θα είχατε μπει τόσο βαθιά στη φυλακή που θα είχατε ξεχάσει τι σημαίνει ήλιος (η πυρσός της Ν.Δ. στην περίπτωσή σας. 
Και επειδή αυτά είναι θέμα εισαγγελέων (αφύπνισης η οργής κατοίκων) πριν προχωρήσουμε να πούμε ένα μεγάλο (γνωστό)  μυστικό σε αυτούς τους γελοίους.
Αν το νερό (σύμφωνα με τον νόμο και τους ειδικούς) δεν είναι κατάλληλο για πόσιμο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για μπάνιο, ούτε για πλυντήριο, ούτε για μαγείρεμα, ούτε για πότισμα των ζώων.
Καταλάβατε κρατικοδίαιτα ζώα?
Συνέχεια με πιο βοθροειδή  νέα ...
Παραμείνετε αναρτημένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου